Alles wat u moet weten over blindklembouten

 

Blind klemmstutzen zijn beter bekend onder de namen van tri-clamp-koppelingen of klemkoppelingen. Deze koppelingen zijn afkomstig uit Amerika en worden veel gebruikt in de farmaceutische industrie. In industrieën die een enorme mate van hygiëne vereisen, is er veel vraag naar blinde klemsteunen. ‘Tri-clamps’ is de algemeen gebruikte naam om te verwijzen naar dit soort sanitairklemmen in verschillende industrieën. Deze klemnokken zijn op een onvergelijkbaar hoge hygiënische manier geconstrueerd met een eenvoudige samenstelling. Deze klemmen worden vanwege deze kwaliteit gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, de plezierindustrie, de zuivelindustrie, de life science-industrie en de chemische industrie.

 

Rol van blindklembouten

De blinde klempennen bestaan ​​uit twee identieke delen die bekend staan ​​als adereindhulzen. U kunt de klembouten eenvoudig en moeiteloos monteren en demonteren. De belangrijkste rol van de blinde klempennen is om de efficiëntie van het gehele leidingsysteem te verbeteren. Deze klemmen maken het mogelijk om de meerdere uiteinden van het leidingsysteem met elkaar te verbinden, zonder dat er lekken ontstaan. De adereindhulzen van de blinde klembouten zijn corrosiebestendig. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze eigenschap van de klemmen beschermt ze tegen corrosie. Het maakt ze ook duurzaam.

 

Kwaliteit en beschikbaarheid

De lashulzen zijn van standaard kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes met certificaat en een Ra <0,8 μm. De rol-adereindhulzen van 304 kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de maximale werkdruk van de lashuls meten tussen -10 ° C tot + 140 ° C.

De koppelbeugels van de blinde klemstiften zijn doorgaans leverbaar in 304 afmetingen. Ze zijn verkrijgbaar in Type S – met één draaipunt, Type SH – met dubbele draaipunten, of in type SSH – met twee bouten en moeren.

De blinde klemstiften zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een paar van hen zijn als volgt:
DIN 32676 – A
DIN 32676 – B
DIN 32676 – C
DIN 32676 Specials
Klemmen ASME-BPE DT 22 a

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *