Bloemen in de groothandel kopen? 3 vragen om aan je verkoper te stellen

 

Nederland is ‘s werelds grootste exporteur van bloemen. Dan weet je zeker dat er hier een enorme voorraad op je wacht. Veel mensen kopen echter liever in de groothandel en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Door in bulk te kopen, kan je veel geld besparen en kan je ook genieten van beperkte verzendkosten. Maar aangezien je de bloemen in grote aantallen koopt, kan je het je niet veroorloven om een ​​fout te maken. Hier zijn 3 vragen die je aan je Blumen großhandel-verkoper moet stellen voordat je tot aankoop overgaat.

 

Welke garanties bied je?

Het is belangrijk om te weten wat voor soort garanties de verkoper biedt voordat je iets koopt. Krijg je – bijvoorbeeld een vergoeding als de naar jou verzonden bloemen in slechte staat zijn? Hoe zorgt de verkoper ervoor dat de bestelling tijdens het transport veilig is? Al deze vragen zijn essentieel omdat ze je zullen helpen de risico’s van de aankoop in te schatten.

 

Wat is de minimale bestelling?

In de meeste gevallen zullen veel verkopers van pflanzen grosshandel een minimale bestelling hebben. Dat is tenslotte het punt van groothandel verkopen. Het gaat om het verkopen van bulkbestellingen en als zodanig zullen veel verkopers hun eigen definitie hebben van wat bulk betekent. Je moet daarom weten wat de minimale bestelling is en kijken of deze overeenkomt met wat je nodig hebt. Houd er ook rekening mee dat de minimale bestelling van verkoper tot verkoper zal verschillen.

 

Hoe lang duurt het om de bestelling te voltooien?

Zoals je weet, zijn bloemen erg delicaat en daarom moeten ze zo snel mogelijk op hun bestemming worden afgeleverd. Deze informatie moet heel duidelijk zijn voor de verkoper voordat je een deal ondertekent. Mogelijk moet je de verkoper vragen wat hij doet om ervoor te zorgen dat de levering niet wordt vertraagd. Dit is de enige manier waarop je volledige waarde kunt krijgen voor de Blumen Grosshandel die je aankoopt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *