Games spelen en LP’s luisteren

Games en LP’s, het zijn misschien niet de meest voor de hand liggende hobby’s van de mensen tegenwoordig. De meeste personen hebben vaak andere manieren om hun zuurverdiende vrije tijd mee te vullen. Je kunt dan denken aan het lezen van een boek, wandelen met de hond, schilderen, sporten totdat je niet meer kunt, op Netlfix of Amazon Prime uren achter elkaar naar een serie kijken en sommige personen noemen zelfs meditatie een hobby. Het is maar net wat je ligt.

 

Een bezoekje brengen aan een LP winkel of game winkel

Maar een game spelen of een LP luisteren kan ook prima als fijn tijdverdrijf fungeren. Er is namelijk keuze genoeg. Weet je niet waar je moet beginnen? Ga eens langs bij een lp winkel Rotterdam of een game winkel Rotterdam, of in een andere stad in het land. Het grote voordeel van het kopen van je vinyl en/of games in een fysieke winkel – als ze weer open zijn na het hele COVID gebeuren – is dat je advies kunt inwinnen. Advies over zowel de muziek als de games.

 

Waar moet je beginnen?

Want waar moet je beginnen als je zelf geen idee hebt waar je moet beginnen? Zeker als je nieuw bent qua computerspelletjes en LP’s is het nog knap lastig om te bepalen wat je wilt kopen. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten games – van avontuurgames, simulatiegames, MMORPG’s (Massively Multiplayer Online Role Playing) tot aan sportgames – en ook het vinylaanbod is het al even ruim, van jazz, klassiek, rock, latin, hiphop, pop, folk tot aan soul en funk.

 

Lekker snuffelen

Je kunt al je vragen dan eenvoudig stellen aan één van de medewerkers van de desbetreffende winkel. Maar ook als je wel al een beetje weet wat je wilt hebben, is het leuk om eens langs een game shop of platenwinkel Rotterdam te gaan. Er is namelijk niets zo leuk om door platenbakken te struinen, op zoek naar dat ene album waar je al decennia lang naar op zoek bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *