Handgemaakte cadeaus en cadeau artikelen

 

Handgemaakte cadeaus, je kunt overal aan denken, je hebt ze zelf ook wel eens gemaakt maar nu zijn ze net wat mooier en kun je zeggen: dit heb ik voor jou gekocht. Een armbandje waarvan de sluiting het doet, een boek met hand-gelijmde rug, denk aan kaarsen met je naam of aan kleding, warme kleding of een sjaal of wanten.

 

Cadeau artikelen met een verhaal

Handgemaakte cadeau artikelen, een persoonlijk verhaal loop je hier niet mis; het verhaal van een meisje met een pleister op haar duim, of een man die drie dagen achtereen soep at, van een vrouw met lange haren die kort moesten of de rode polsen. Het verhaal van de gele vogel op de voorkant van een verjaardagskaart die direct door de vuilnisman werd meegenomen, al was het een dag later. Als hij slim was had hij de kaart aan zijn eigen dochtertje gegeven, ze is volgende week immers jarig, ze wordt drie en vraagt nu al waar haar vader blijft.

En er is ook zo’n mooie naai-set, die moet je hebben, hoewel weinig mensen nog naaien, maar je kent die ene naaister in het dorp van hiernaast, ja zij kent jou ook nog, nee ze gaat je sokken niet lappen, niet zolang jij je met die spierwitte dijen van je voor haar uitkleedt, ach man. Nee die naai-set, er zit een tandwieltje in en een piepklein schaartje, als je daar je vingers in wurmt krijg je ze er nooit meer uit, recyclebaar mevrouw, dat zeker. En die naald waar je met je trillende vingers nooit een draad doorheen krijgt, je oma had er ook zo een. En ergens op de onderste plank staat een rij Laplandse bekers van hout uit Rusland, ze lijken op kleine bootjes, je moet er eens eentje optillen. Licht als een veertje zijn ze, en als je geluk hebt blijven ze drijven in de wasbak in het sop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *