Ibiza accessoires

Een manier om jezelf te uiten en apart te zetten van de generieke sieraden is om een van de Ibiza accessoires te dragen. Zoals de naam al voorspelt is het een sieraad, gemaakt om de vibe en de energie die Ibiza uitstraalt te matchen. Ze zijn gemaakt van allemaal verschillende materialen, allemaal van verschillende kleuren, zodat ze er hip uitzien en je ze kan customizen tot je eigen ontwerp. Door de verschillende kleuren kun je een vibe creëren met je armbandje en de kleren die je draagt. Als je liever een rustieke look wilt kun je er ook voor kiezen om hout te gebruiken, zodat ze wat beter passen bij outfits die je bijvoorbeeld in het alledaagse leven wilt dragen.

 Boho

BOHO, een afleiding van het Bohemian chic, een uitvloeiing van de hippie tijd, was een muziekstijl, waarvan er op een gegeven moment een kledingstijl van werd gemaakt. De meeste sieraden die er benut worden in deze kledingstijl zijn gemaakt met over het algemeen goud of zilver, maar ook met touw. Vaak ook in combinatie met andere metalen en een of meerdere edelstenen. BOHO accessoires, of bohemian accessoires zijn vaak uitgerust met een parelmoer, met maanstenen of een hanger van zilver of goudkleurige stof in de vorm van dieren.                                                         Zij hebben allerlei soorten accessoires, zoals:

  • BOHO armbandjes, gemaakt met allerlei soorten materialen, voorzien van allemaal verschillende kleuren.
  • Oorbellen, gemaakt om te passen bij allerlei soorten outfits
  • Halskettingen, met de hand gewoven om ervoor te zorgen dat het echt past bij de BOHO style, waar je ook hangers aan kan hangen.
  • Handgemaakte lederen tassen, om die old school look te complementeren met een tas die bij de look past en niet volledig out of place eruit ziet bij een rustieke outfit.

Zoals te zien is er in de BOHO accessoire lijst iets voor iedereen, passend bij wat er ook maar in je kledingkast zit, of de outfit die je die dag draagt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *